Employee Web Access

More
5 years 6 months ago - 5 years 6 months ago #595 by Jesse
Replied by Jesse on topic Employee Web Access
unfortunately, the same result. I even created two new employee and tried two different emails but still the same result, it keeps on loading. Probably I will try at home later after work if it works on chrome but I hope it can still works on edge.
Last edit: 5 years 6 months ago by Jesse.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago - 5 years 6 months ago #596 by Kap-Chew
Replied by Kap-Chew on topic Employee Web Access
I really don't know what happens on your side. May be you can try one more thing. On Edge, press F12 to open the developer tools panel, and switch to the Console tab. Then try to login the employee account and see what are the messages in the Console?

p/s for the record, it works on my Edge on Win 10.
Last edit: 5 years 6 months ago by Kap-Chew.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #598 by Jesse
Replied by Jesse on topic Employee Web Access
please see attached file. I don't know what does it say but it seems there is a problem.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #599 by Kap-Chew
Replied by Kap-Chew on topic Employee Web Access
Can you give me the login info, so that I can try your account on my computer?

Please send it to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.048 seconds
Powered by Kunena Forum